Firmaet Fritsche

- Kundetilfredshed er en selvfølge for os -

Vi er producent af fittings, højtryksslanger, plastledninger og forskruninger til centralsmøreanlæg og centralsmøreteknik.


Firmaet Fritsche blev grundlagt i 1989, og har med støt voksende succes udviklet sig til en pålidelig partner for vores internationale kunder. Inden for centralsmøring er vi kendt i hele verden for vores fagviden.


Smøreteknik og forbindelsesteknik - vi er eksperterne

Vores succes bygger på følgende:

  • Høj kvalitetsstandard
  • Kundetilfredshed
  • Fair prispolitik
  • Fleksibilitet
  • Pålidelighed
  • Hastighed


Fritsche-produkternes høje kvalitetsstandard afspejler sig i vores kvalitetsstyringssystem,  men også i hver enkelt medarbejders personlige indstilling - om hver dag at give deres bedste.


Kompetente medarbejdere, som har arbejdet sammen med virksomheden i mange år, er en af grundpillerne bag vores succes. For vores flersprogede rådgivningsteam står hurtige løsninger for vores kunder altid i forgrunden.


Som kunde profiterer du af vores evne til hurtig levering, en attraktiv prisfastsættelse, samt vores produkters høje kvalitet. Som virksomhed er det vores erklærede mål at blive en smule bedre hver eneste dag.


Som stærk producent og leverandør af fittings, slanger og rør til smøresystemer og lignende anvendelser, udvider vi løbende vores sortiment.
Hos Fritsche finder du altid de nyeste produkter af højeste kvalitet.


Inden for logistikken benytter vi os udelukkende af store speditørfirmaer, som har den verdensomspændende transport af varer som deres kerneområde. Vi kan selvfølgelig til enhver tid meddele dig den aktuelle status for din forsendelse.


Leveringsstedet er på den anden side af kloden? 

Bestil om mandagen - få leveret om fredagen!


Firmaet Fritsche er tilsluttet Atlas toldafviklingsprocedure, og har herigennem konstant kontrol over den aktuelle toldstatus. Derudover garanterer vores erfarne medarbejdere, at alle toldforskrifter overholdes, og at du altid modtager din bestilling til tiden og uden problemer.


Vi leverer til hele verden.

Europa - Australien - Nordamerika - Sydamerika - Asien - Afrika


Dit Fritsche GmbH & Co. KG team - eksperter inden for smøreteknik